Skip to main content

Realium | Home | Vastgoedadvies

Development

Development

De ontwikkelingstak van Realium is in volle expansie. Realium focust zich op woonprojecten van 5 tot 20 eenheden per project. In het gestapelde residentiële segment varieert de woonoppervlakte doorgaans tussen de 50m² en 100m². Voor de grondgebonden woningen schommelt de grootte tussen de 120m² en 160m².

Er wordt een doordacht en optimaal bouwplan ontwikkeld waar de koper nog finale woonwensen kan doorvoeren en waarbij de architectuur naadloos geïntegreerd wordt in de stedelijke omgeving. De gebruikte bouwmaterialen zijn kwalitatief, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Er wordt gestreefd om rationele en nuchtere woonkwaliteit te matchen met de architecturale kracht die beleving, gevoel en emotie uitstraalt.

Indien u over een perceel beschikt in stedelijk of periferie gebied, neem dan contact op met Luc Deschodt (rechtstreeks nummer 0475/593.567 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) om te kijken of Realium een potentiële partner kan worden.

  • Hits: 5155