Skip to main content

Realium | Home | Vastgoedadvies

Consultancy

Consultancy

Alles begint met een idee van de cliënt dat door Realium in structuur wordt gegoten.

In opdracht ondersteunt Realium het concept- en projectontwikkelingsproces van cliënten. Gezien de kennis en de ervaring vanuit het werkveld met gebieds- en projectontwikkeling kan een gedegen aanpak aangeboden worden. Desgewenst participeert Realium mee in het project.

Realium begeleidt de selectie van de partners betrokken bij het proces, doent aan benchmarking, stelt een volume- en haalbaarheidsstudie op, adviseert het aan- of verkoop proces, past het project in in een stedenbouwkundige ontwikkeling , buigt ons over financieringsdossier en begeleidt de realisatie met het projectmanagement.

Bij het fund management of portefeuillebeheer wordt op strategisch niveau de bestaande vastgoedportefeuille doorgelicht en een optimalisatie uitgevoerd. Na analyses wordt een advies opgesteld dat leidt tot verdere exploitatie, renovatie, herontwikkelen of afstoten van welbepaalde vastgoedobjecten.

Indien u met ideeën, vragen of onduidelijkheden zit m.b.t. uw vastgoedproject, twijfel dan niet contact op te nemen met Luc Deschodt (rechtstreeks nummer 0475/593.567 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) om te kijken of Realium iets voor u kan betekenen.

  • Hits: 5144