Skip to main content

Realium | Home | Vastgoedadvies

Invest

Consultancy

De portefeuille is gedifferentieerd en beslaat het residentiële segment, kantoren, commerciële handelsruimten en leisure. Realium kan de initiatiefnemer, ontwikkelaar en realisator zijn, of de projecten worden aangebracht door partners.

Ondernemers en exploitanten zijn doorgaans niet geïnteresseerd in het dragen van het vastgoedrisico en beschouwen vastgoed (terecht) niet als hun core-business. Men verkiest de liquide middelen in te zetten in de onderneming en het uitvoeren van het businessplan in plaats van het te investeren in vastgoed. Men stoot zo tevens het vastgoedrisico af. In samenspraak met Realium worden de door de ondernemer voorgedragen vastgoedprojecten verworven en via een customized leasecontract weer ter schikking gesteld aan de ondernemer of exploitant (sale and lease back). De onderneming verzilvert zogezien zijn onroerend vermogen in liquiditeiten.

Een andere manier waarop vastgoed opgenomen wordt in de portefeuille is de verwerving van eenheden in eigen projecten. Realium gelooft steevast in zijn eigen projecten dat er ook zelf wordt in geïnvesteerd.

De huurprijzen worden bepaald in functie van de looptijd van het contract, het vastgoedsegment, het (leegstand) risico, mutatie verwachting, de ligging, de intensiviteit van het onderhoud, de restwaarde op het einde van de huurperiode en de overige modaliteiten van het contract.

Indien u eigenaar bent van een potentieel investeringsproject, neem dan contact op met Luc Deschodt (rechtstreeks nummer 0475/593.567 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) om u te informeren over een verwerving door Realium.

  • Hits: 5203