Skip to main content
Logo Uilenspiegel

UITVERKOCHT

Het project Uilenspiegel integreert perfect in zijn omgeving en is in lijn met het historisch karakter van Zwartberg. Het woonproject is gelegen op de site van de voormalige bioscoop van de steenkoolmijnen, in een doodlopende straat wat garant staat voor rust en veiligheid. De woonkwaliteit wordt versterkt door stijlvolle afwerking en de doordachte indeling van de woningen.

De tuinen zijn westelijk georiënteerd wat maakt dat men kan genieten van de laatste zon in eigen tuin. De volledige tuinaanleg wordt door Realium verzorgd.

  • Uilenspiegel interieur
Vastgoed kantoor Realium

“In lijn met het historisch
karakter van Zwartberg”

  • Uilenspiegel Genk

Het project bestaat uit zes eengezinswoningen, twee halfopen (HOB) en vier gesloten bebouwingen (GB). Er is bij iedere woning een carport voorzien. De woningen worden hoogwaardig afgewerkt en voor de technieken werd gekozen voor A-merken. De oppervlakten van de woningen zijn 155 - 180 m² gespreid over het gelijkvloers en de eerste verdieping.

Bij de GB kan de woonoppervlakte uitgebreid worden door de 2de verdieping van 34 m² bij het woonbouwvolume te betrekken. De 2de verdieping wordt standaard casco opgeleverd.

Vastgoed kantoor Realium

Alle slaapkamers hebben rechte muren (dus zonder schuine kanten vanwege het hellend dak). Dit draagt bij aan de woonkwaliteit die Realium op deze locatie nastreeft.

Er is gekozen om de typerende cottagestijl aan te houden. Die bouwstijl ontstond in de 19e eeuw in Engeland. Ze ontstond als romantische tegenreactie tegen de industriële revolutie die toen zijn opgang maakte. Zowel de directeurs-, de ingenieurs- en dokterswoningen als de cité woningen in Zwartberg zijn op deze Anglo-Normandische cottagestijl geïnspireerd.

  • Uilenspiegel interieur
  • Uilenspiegel interieur

“Wij gebruiken onze kennis en ervaring om een project af te leveren dat energiezuinig is en klaar is voor de toekomst”

  • Uilenspiegel interieur

De gekozen rode keramische dakpan en de witte gekaleide gevelsteen vormen een prachtig geheel waardoor het landelijke karakter helemaal tot zijn recht komt.

De energieprijzen blijven stijgen en de normeringen worden strenger. Wij gebruiken onze kennis en ervaring om een project af te leveren dat energiezuinig is en klaar is voor de toekomst.

Realium is erin geslaagd al deze troeven te kunnen aanbieden aan een betaalbare prijs.

" Realium "


Enerzijds zorgt Realium ervoor dat keuzestress tot een minimum herleid wordt en de bouwzorgen geëlimineerd worden. Anderzijds krijgt de koper toch de kans om zijn droomwoning te personaliseren en van zijn huis een thuis te maken. Door onze klantenbegeleiding bent u er zeker van dat u alle informatie hebt en dat uw keuze perfect overeenkomt met hetgene Realium aanbiedt en u wilt. Wij ondersteunen u daarom bij elke stap gedurende het hele bouwproces.
1
In een verkennend gesprek tonen wij u graag wat wij voor dit bouwproject voorzien hebben. Dankzij onze relevante kennis en ervaring met het bouwwezen vertalen wij u het lastenboek op mensenmaat. We leggen haarfijn uit wat de volgende stappen zijn.
2
Realium gidst u doorheen het bouwproces en de door ons aangestelde verkoopadviseurs helpen u bij uw inrichting en afwerkkeuzes. Wij letten op elk detail. Zo zijn wij er zeker van dat het resultaat voldoet aan uw verwachtingen
3
Uw persoonlijk contact met de woning staat centraal. Om u te laten zien hoe de plannen vorm krijgen nodigen wij u regelmatig uit op de werf. Zowel in de ruwbouw- als afwerkingsfase. Op die manier krijgt u een duidelijk en tastbaar beeld van de vorderingen van de werken en kunt u eventueel bijsturen waar nodig.
Realium spruit voort uit een familiale traditie die sinds 1951 investeert in vastgoed gelegen in Midden Limburg. De professionalisering wordt thans door de derde generatie doorgevoerd en de pijlers ontwikkeling en investering zijn in volle expansie.
Vastgoed kantoor Realium
Vastgoed kantoor Realium

" Referenties "


Alles begint met een idee. Realium brengt structuur aan het idee en hevelt een concept over tot een project. We treden op als initiatiefnemer, werken samen met de grondeigenaar of werken in opdracht van (lokale) overheden, PPS constructies of particuliere investeerders. Het werkterrein is de Benelux en Spanje, het vakgebied interdisciplinair.

" If you are not going to put money in real estate, where else? "

Tamir Sapir
Realium logo
Realium kantoor Leuven

Contact

Geldenaaksevest 2
3000 Leuven
T +32 (0) 16 17 01 95
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.