Skip to main content
Logo Magnus Poëta

Centraal gelegen nieuwbouw woning (HOB)

UITVERKOCHT

Project

De energieprijzen blijven stijgen en de normeringen worden strenger. De 4 woningen van project Magnus Poëta zijn bijna energie neutrale woningen (BEN) en klaar voor de toekomst.

Het project is gelegen op slechts enkele minuten wandelen of fietsen van het centrum van Beringen. De stad die de afgelopen jaren een enorme positieve ontwikkeling heeft gekend op vlak van vernieuwingen in het stadscentrum en vestigingen van gekende retailwinkels rondom het centrum.

  • Woonproject Magnus Poëta Beringen
Vastgoed kantoor Realium

Beringen verbindt verschillende groene gemeenten met elkaar waarbij natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars zich niet zullen vervelen. De ligging biedt enerzijds de rust in een residentiële wijk, en anderzijds het comfort en het bruisend karakter van het centrum van Beringen. Een korte verbinding naar de E313 biedt een gemakkelijke toegang op de verbindingsas Antwerpen – Hasselt – Luik. Het treinstation van Beringen ligt op 5 min wandelen.

Beringen biedt voorts een boeiende reis langsheen het mijnmuseum, de be-MINE site, de mijncité en veel meer mijnerfgoed. Combineer cultuur en smaken tijdens de culinaire ontdekkingstocht! Ook natuur- en recreatieliefhebbers vinden hun genot aan het Koersels Kapelleke, De Watersnip en de Paalse Plas.

  • Woonproject Magnus Poëta Beringen

Woning

De energieprijzen blijven stijgen en de normeringen worden strenger. De woningen van project Magnus Poëta zijn bijna energie neutrale woningen (BEN) en klaar voor de toekomst.

Een laag E-peil heeft niet enkel een energiezuinig voordeel, maar ook een positief gevolg voor de onroerende voorheffing. Bij een E-peil onder 30 wordt gedurende 5 jaar een vermindering van 50% verkregen. Bij een E-peil onder 20 wordt gedurende 5 jaar zelfs een vermindering van 100% verkregen. Kortom, gedurende 5 jaren betaalt u geen onroerende voorheffing.

Vastgoed kantoor Realium

Voor het ontwerp is er gekozen voor een strakke moderne architectuur met een praktische indeling. De woningen hebben een bewoonbare oppervlakte van 155 m². De “doorzon”-leefruimte heeft zowel via de voor-, zij- als achterzijde ramen die zorgen voor een uitstekende lichtinval. Het ontwerp voelt ruimtelijk en rustgevend aan. Ze creëren een gevoel van openheid.

De keuken en woonkamer gaan in elkaar over in één ruime leefruimte. Er is een tuinzone aan de voor- en achterzijde voorzien die beide toegankelijk zijn met een schuifraam. In de inkomhal is een gastentoilet voorzien en een kleine garderobe. Er is een ter plaatse gestorte betonnen trap voorzien wat bijdraagt aan de woonkwaliteit. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer.

  • Woonproject Magnus Poëta Beringen

De woningen ook hoogwaardig worden afgewerkt. Voor de technieken wordt dan gekozen voor A-merken, hetgeen bijdraagt aan de woonkwaliteit. De afwerking en uitrusting van elke woning kan voorts geheel naar eigen smaak en keuze worden uitgevoerd, afhankelijk van het moment van de instap. In de basisprijs zijn reeds aanzienlijke bedragen voorzien voor vloeren, keuken en badkamer. Maar indien men dit wenst, kan men daar nog extra’s aan toevoegen. Een belangrijke troef zijn de zonnepanelen die standaard voorzien worden.

Desgewenst kunnen de woningen wind- en waterdicht opgeleverd worden. Zo hebt u als koper de kans om de woning op eigen tempo af te werken naar uw eigen budget en uw eigen tempo. Wat voorzien is in de casco afwerking is opgenomen in het lastenboek.

LOT 1 en 2 zijn reeds verkocht. LOT 3 en 4 zijn nog beschikbaar (info 24/6/2023). LOT 3 en 4 worden kunnen afgewerkt opgeleverd worden in december 2023.

" Realium "


Enerzijds zorgt Realium ervoor dat keuzestress tot een minimum herleid wordt en de bouwzorgen geëlimineerd worden. Anderzijds krijgt de koper toch de kans om zijn droomwoning te personaliseren en van zijn huis een thuis te maken. Door onze klantenbegeleiding bent u er zeker van dat u alle informatie hebt en dat uw keuze perfect overeenkomt met hetgene Realium aanbiedt en u wilt. Wij ondersteunen u daarom bij elke stap gedurende het hele bouwproces.
1
In een verkennend gesprek tonen wij u graag wat wij voor dit bouwproject voorzien hebben. Dankzij onze relevante kennis en ervaring met het bouwwezen vertalen wij u het lastenboek op mensenmaat. We leggen haarfijn uit wat de volgende stappen zijn.
2
Realium gidst u doorheen het bouwproces en de door ons aangestelde verkoopadviseurs helpen u bij uw inrichting en afwerkkeuzes. Wij letten op elk detail. Zo zijn wij er zeker van dat het resultaat voldoet aan uw verwachtingen
3
Uw persoonlijk contact met de woning staat centraal. Om u te laten zien hoe de plannen vorm krijgen nodigen wij u regelmatig uit op de werf. Zowel in de ruwbouw- als afwerkingsfase. Op die manier krijgt u een duidelijk en tastbaar beeld van de vorderingen van de werken en kunt u eventueel bijsturen waar nodig.
Realium spruit voort uit een familiale traditie die sinds 1951 investeert in vastgoed gelegen in Midden Limburg. De professionalisering wordt thans door de derde generatie doorgevoerd en de pijlers ontwikkeling en investering zijn in volle expansie.
Vastgoed kantoor Realium
Vastgoed kantoor Realium

" Referenties "


Alles begint met een idee. Realium brengt structuur aan het idee en hevelt een concept over tot een project. We treden op als initiatiefnemer, werken samen met de grondeigenaar of werken in opdracht van (lokale) overheden, PPS constructies of particuliere investeerders. Het werkterrein is de Benelux en Spanje, het vakgebied interdisciplinair.

" If you are not going to put money in real estate, where else? "

Tamir Sapir
Realium logo
Realium kantoor Leuven

Contact

Geldenaaksevest 2
3000 Leuven
T +32 (0) 16 17 01 95
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.