Skip to main content
Logo Picasso

UITVERKOCHT

Het project bestaat uit twee eengezinswoningen, één halfopen (HOB) en één open bebouwing (OB). De woningen worden hoogwaardig afgewerkt en voor de technieken werd gekozen voor A-merken. In het lastenboek dat hierna is opgenomen worden de gebruikte materialen uitvoerig beschreven.

De oppervlakten van de woningen zijn zitten tussen 154m² (HOB) en 177m² (OB). gespreid over het gelijkvloers en de eerste verdieping. Bij de HOB wordt een zolder voorzien. De oppervlakte van deze zolder zit niet inbegrepen in deze oppervlakten. De HOB is dus in feite groter dan 154m². Deze tweede verdieping wordt standaard casco opgeleverd en is bereikbaar via een zolderluik. De ruimte onder de 180cm looplijn is echter beperkt.

Het opzet van de architect is de woning en leefruimte te richten naar de tuinzone. De woning wordt aan de voorzijde afgescheiden van de straat door zijn blinde gevel. Er is gekozen voor een strakke moderne architectuur. De woning is voorts ruim ontworpen. De keuken en woonkamer gaan in elkaar over in één ruime leefruimte.
  • Woonproject Picasso Scherpenheuvel
Vastgoed kantoor Realium
  • Woonproject Picasso Scherpenheuvel
Uitzonderlijk voor nieuwbouw is de plafondhoogte. Deze is op het gelijkvloers maar liefst 275cm hoog (!). De hoogte van de muren en het plafond heeft een invloed op het gevoel we in de woningen krijgen. Hoge plafonds voelen ruimtelijk en rustgevend aan. Ze creëren een gevoel van 'openheid' alsof je kan ademen door heel het huis. Bovendien zorgt dit ook voor veel lichtinval in de woning.

De woonkwaliteit wordt verstrekt door stijlvolle afwerking en de doordachte indeling van de woningen. Dit draagt bij aan de woonkwaliteit die Realium op deze locatie nastreeft. Zo heeft de ‘master-bedroom’ rechtstreeks toegang tot de badkamer. En die badkamer is ook via de nachthal toegankelijk. De ruime berging.
Vastgoed kantoor Realium
De woningen zijn gelegen op slechts enkele minuten wandelen of fietsen van het centrum van Scherpenheuvel en op een vijftal km van het centrum van Diest. Deze groene gemeente verbindt verschillende gemeenten met elkaar waarbij natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars zich niet zullen vervelen.

Het ligt tussen de verbindingsas Aarschot - Diest, meerbepaald tussen Scherpenheuvel en Diest. De nabijheid van de autosnelweg E314 zorgt voor een vlotte ontsluiting andere provinciehoofdsteden (Leuven, Hasselt, etc).

Scherpenheuvel staat gekend voor zijn sociaal leven met talrijke evenementen doorheen het jaar waar jong en oud graag naar toe komt.

Ook Oranjestad Diest is niet ver gelegen van deze woningen. Een stad die de afgelopen jaren een enorme positieve ontwikkeling heeft gekend op vlak van vernieuwingen in het stadscentrum en vestigingen van gekende retail winkels rondom het centrum.

Deze stad is een middelpunt waar de provincie vlaams-brabant samenvloeit met deze van limburg en zorgt voor een vlotte verbinding naar alle omliggende grootsteden zoals Hasselt en Leuven.
  • Woonproject Picasso Scherpenheuvel

" Realium "


Enerzijds zorgt Realium ervoor dat keuzestress tot een minimum herleid wordt en de bouwzorgen geëlimineerd worden. Anderzijds krijgt de koper toch de kans om zijn droomwoning te personaliseren en van zijn huis een thuis te maken. Door onze klantenbegeleiding bent u er zeker van dat u alle informatie hebt en dat uw keuze perfect overeenkomt met hetgene Realium aanbiedt en u wilt. Wij ondersteunen u daarom bij elke stap gedurende het hele bouwproces.
1
In een verkennend gesprek tonen wij u graag wat wij voor dit bouwproject voorzien hebben. Dankzij onze relevante kennis en ervaring met het bouwwezen vertalen wij u het lastenboek op mensenmaat. We leggen haarfijn uit wat de volgende stappen zijn.
2
Realium gidst u doorheen het bouwproces en de door ons aangestelde verkoopadviseurs helpen u bij uw inrichting en afwerkkeuzes. Wij letten op elk detail. Zo zijn wij er zeker van dat het resultaat voldoet aan uw verwachtingen
3
Uw persoonlijk contact met de woning staat centraal. Om u te laten zien hoe de plannen vorm krijgen nodigen wij u regelmatig uit op de werf. Zowel in de ruwbouw- als afwerkingsfase. Op die manier krijgt u een duidelijk en tastbaar beeld van de vorderingen van de werken en kunt u eventueel bijsturen waar nodig.
Realium spruit voort uit een familiale traditie die sinds 1951 investeert in vastgoed gelegen in Midden Limburg. De professionalisering wordt thans door de derde generatie doorgevoerd en de pijlers ontwikkeling en investering zijn in volle expansie.
Vastgoed kantoor Realium
Vastgoed kantoor Realium

" Referenties "


Alles begint met een idee. Realium brengt structuur aan het idee en hevelt een concept over tot een project. We treden op als initiatiefnemer, werken samen met de grondeigenaar of werken in opdracht van (lokale) overheden, PPS constructies of particuliere investeerders. Het werkterrein is de Benelux en Spanje, het vakgebied interdisciplinair.

" If you are not going to put money in real estate, where else? "

Tamir Sapir
Realium logo
Realium kantoor Leuven

Contact

Geldenaaksevest 2
3000 Leuven
T +32 (0) 16 17 01 95
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.