Skip to main content
Logo Hoste

4 karaktervolle woningen

met een moderne landelijke stijl

Het project Hoste bestaat uit 4 half-open bebouwingen en integreert perfect in zijn omgeving. Er is gekozen voor een moderne, maar tijdloze, landelijke stijl en iedere woning heeft een inpandige garage. Die garage is toegankelijk via een majestueuze rustiek uitziende poort met verticale beplanking.

De tuinen zijn zuid georiënteerd waardoor men de hele dag kan genieten van de zon. De grote ramen met een klassieke raamverdeling geven uit op de zonnige tuin en zorgen voor een maximaal lichtinval in de woonkamer.

zicht op de zuid georiënteerde tuinen en maximale lichtinval

Vastgoed kantoor Realium
  • Woonproject Hoste Diest

De woningen hebben een bewoonbare oppervlakte tussen 217 en 240 m². Het ontwerp voelt ruimtelijk en rustgevend aan. De indeling is doordacht en praktisch. De open keuken en de grote schuiframen aan de achterzijde creeren een gevoel van openheid. In de inkomhal is een gastentoilet voorzien en ruimte voor een kleine garderobe.

Er is een ter plaatse gestorte betonnen trap voorzien wat bijdraagt aan de woonkwaliteit. De trap kan uitgevoerd worden in dezelfde vloertegels als de rest van de woning of in hout, al dan niet in Z-uitvoering. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer.

kers op de taart: casco zolder van 40 tot 50 m² onder de 1,80 m looplijn, effectief 86 tot 90 m²

Vastgoed kantoor Realium

In de slaapkamers is standaard een laminaat voorzien. Parket of tegelvloeren kunnen gekozen worden, het e.e.a. afhankelijk van de vorderingen in de bouwfase. Een grote troef is de zolderverdieping. Ook deze is toegankelijk via een ter plaatse gestorte trap.

De zolderruimte wordt casco opgeleverd. Voor wat betreft de berekeningen van de opperlvlakte zijn enkel de vierkante meters meegerekend die hoger zijn dan 1,80m. In feite is de woning dus groter dan de genoemde vierkante meters.

  • Woonproject Hoste Diest
  • Woonproject Hoste Diest

Realium geeft voor de koper een perfect evenwicht waarbij de keuzestress tot een minimum herleid wordt en de bouwzorgen geëlimineerd worden. Anderzijds krijgt de koper toch de kans om zijn droomwoning te personaliseren en van zijn huis een thuis te maken.

De materialen die voorzien worden voorzien staan beschreven in het lastenboek. De ambitie van Realium (all-in en kwaliteit) vertaalt zich in het zeer volledig lastenboek.

De woning(en) worden hoogwaardig afgewerkt en voor de technieken werd gekozen voor A-merken, hetgeen bijdraagt aan de woonkwaliteit. De afwerking en uitrusting van elke woning kan niettemin geheel naar eigen smaak en keuze worden uitgevoerd, afhankelijk van het moment van de instap. Die keuzes zullen worden verrekend en zullen leiden tot een gewijzigde constructieprijs, in de min of in de plus.

In de basisprijs zijn reeds aanzienlijke bedragen voorzien voor vloeren, keuken en badkamer. Maar indien men dit wenst, kan men daar nog extra’s aan toevoegen. Een belangrijke troef zijn de zonnepanelen die standaard voorzien worden.

De plafondhoogte is op het gelijkvloers 260cm hoog. De hoogte van de muren en het plafond heeft een invloed op het gevoel we in de woningen krijgen. Hoge plafonds voelen ruimtelijk aan. Bovendien zorgt dit ook voor veel lichtinval in de woning.

  • Woonproject Hoste Diest
  • Woonproject Hoste Diest

Bijna energie neutraal

Bouwen is vooruitdenken
De energieprijzen blijven stijgen en de normeringen worden strenger. Wij gebruiken onze kennis en ervaring om een project af te leveren dat energiezuinig is en klaar is voor de toekomst. Reeds in de ruwbouwfase is extra aandacht geschonken aan de isolatie, extra isolerende beglazing, bouwknopen en andere bouwtechnische ingrepen. Door deze ingrepen, samen met een doordachte afwerking is de woning een bijna energie neutrale woning (BEN). Het Epeil zal kleiner of gelijkaan E20 zijn.

5 jaar fiscaal voordeel
Gezien het project Hoste een sloopnieuwbouw project is ontvangt de koper een korting op de jaarlijks te betalen onroerende voorheffing. Deze korting betreft 50% op de verschuldigde belasting en dit gedurende 5 jaren.

Groene omgeving

Weide aan de voorzijde

De voorzijde van het project geeft uit op een weide (geel ingekleurd) waar op het ogenblik paarden staan te grazen. In het gewestplan staat deze weide ingekleurd als landbouwzone, hetgeen een vrij uitzicht verzekerd.

  • Woonproject Hoste Diest

Info en verkoop

Realium
Geldenaaksvest 2
3000 Leuven
016/17.01.95

Uw contact
Lucas Deschodt
0475/593.567
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

" Realium "


Enerzijds zorgt Realium ervoor dat keuzestress tot een minimum herleid wordt en de bouwzorgen geëlimineerd worden. Anderzijds krijgt de koper toch de kans om zijn droomwoning te personaliseren en van zijn huis een thuis te maken. Door onze klantenbegeleiding bent u er zeker van dat u alle informatie hebt en dat uw keuze perfect overeenkomt met hetgene Realium aanbiedt en u wilt. Wij ondersteunen u daarom bij elke stap gedurende het hele bouwproces.
1
In een verkennend gesprek tonen wij u graag wat wij voor dit bouwproject voorzien hebben. Dankzij onze relevante kennis en ervaring met het bouwwezen vertalen wij u het lastenboek op mensenmaat. We leggen haarfijn uit wat de volgende stappen zijn.
2
Realium gidst u doorheen het bouwproces en de door ons aangestelde verkoopadviseurs helpen u bij uw inrichting en afwerkkeuzes. Wij letten op elk detail. Zo zijn wij er zeker van dat het resultaat voldoet aan uw verwachtingen
3
Uw persoonlijk contact met de woning staat centraal. Om u te laten zien hoe de plannen vorm krijgen nodigen wij u regelmatig uit op de werf. Zowel in de ruwbouw- als afwerkingsfase. Op die manier krijgt u een duidelijk en tastbaar beeld van de vorderingen van de werken en kunt u eventueel bijsturen waar nodig.
Realium spruit voort uit een familiale traditie die sinds 1951 investeert in vastgoed gelegen in Midden Limburg. De professionalisering wordt thans door de derde generatie doorgevoerd en de pijlers ontwikkeling en investering zijn in volle expansie.
Vastgoed kantoor Realium
Vastgoed kantoor Realium

" Referenties "


Alles begint met een idee. Realium brengt structuur aan het idee en hevelt een concept over tot een project. We treden op als initiatiefnemer, werken samen met de grondeigenaar of werken in opdracht van (lokale) overheden, PPS constructies of particuliere investeerders. Het werkterrein is de Benelux en Spanje, het vakgebied interdisciplinair.

" If you are not going to put money in real estate, where else? "

Tamir Sapir
Realium logo
Realium kantoor Leuven

Contact

Geldenaaksevest 2
3000 Leuven
T +32 (0) 16 17 01 95
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.